Mål 1 Målerientreprenader AB startades 1990 av den tidigare ägaren Kent Remnestedt. Jag som idag driver företaget heter Joakim Ljungkvist och anställdes 1991. 2007 startade jag eget men fortsatte att ha tätt samarbete med Mål 1. När Kent valde att pensionera sig hösten 2016 tog jag över företaget med mina före detta arbetskamrater som anställda.

Idag är vi ett sammansvetsat team av professionella yrkesmålare med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi fortbildar oss löpande efter de regelverk som sätts.

Våra kunder är allt från privatpersoner, byggföretag samt förvaltare och vi arbetar med devisen att inget arbete är för litet eller stort, alla uppdrag ska ska utföras med hög kvalitet.

Vi ställer lika höga krav på våra samarbetspartners som vi har på oss själva då kvalitet är vår ledstjärna. Miljö är också en viktig aspekt för oss och när vi kommer till materialval, färgsättning, ljus samt trivsel så strävar vi på Mål 1 alltid efter att tillgodose våra kunders krav på miljövänliga produkter samt tillvägagångssätt.