Vill du som privatperson förnya ditt hem? Vi utför allt inom måleriarbeten och tapetsering vid nybyggnation och renovering i Stockholm med omnejd, både interiör och exteriör. Vi utför även specialarbeten för att bevara vackra detaljer samt tidstypiska strukturer som finns i just ditt hem. Vi har bred expertis inom alla delar av måleriarbetet.

NÖJD KUND-GARANTI – Eftersom vi på Mål 1 Målerientreprenader är medlemmar och försäkrade genom  Måleriföretagen så arbetar vi med ”nöjd kund-garanti” och du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss för att anlita en målare. Vi ger kostnadsfri offert och erbjuder både fasta priser och löpande timpriser. Vi förser dig mer än gärna med referenser om du så önskar

MILJÖ – Genom vårt medlemskap i Måleriföretagen förbinder vi oss till; att alltid genomföra våra arbeten enligt branschstandard, och delta aktivt i arbetet med det moderna måleriet.

ROT-AVDRAG – När du köper tjänster av en oss får du rätt att göra ROT-avdrag. Det innebär en skattereduktion med 30% upp till 50 000 kronor på vad målararbetets arbetskostnad är. Om du bor i eget hus får du göra ROT-avdrag på allt målningsarbete, både fasaden och inne i huset. Bor du däremot i bostadsrätt gäller ROT-avdraget för invändig målning. Läs mer vad som gäller för att kunna göra ROT-avdrag på skatteverkets hemsida.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert på önskat arbete.